Sectorgids

De “Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen” is een praktische handleiding met vele voorbeelden en HACCP-plannen. De gids richt zich naar bedrijven uit de sector van het wegvervoer en opslag voor rekening van derden die aktief zijn binnen de voedselketen om het KB autocontrole, traceerbaarheid en meldingsplicht van 14 november 2003 toe te passen. Bedrijven die deze gids volgen stellen zich in orde met de wetgeving ter zake.

Via deze gids en de HACCP-plannen kunnen wegtransport- en opslagbedrijven de overheid en hun verladers laten zien hoe hygiëne en kwaliteit gewaarborgd blijven. Om aan te tonen dat deze gids daadwerkelijk wordt toegepast op de werkvloer kunnen de bedrijven zich laten auditen en certificeren door externe controle organismen (OCI’s) of hun systeem laten valideren door het FAVV zelf.

Deze gids werd door het FAVV op 27/02/2009 gevalideerd, en genotificeerd aan BELAC en aan de Europese Commissie.

Opleiding "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen"

Transport en Logistiek Vlaanderen en Febetra organiseren in samenwerking met AMELIOR een 2-daagse interactieve opleiding in kleine groep (min. 10 - max. 15 deelnemers), met oefeningen om vertrouwd te raken met de eisen van deze gids en er praktisch mee om te gaan in de eigen werkomgeving.

Een kopie van de sectorgids bestellen?

Om een kopie van de sectorgids te bestellen, volstaat het de bestelbon onderaan deze pagina te downloaden en ons ingevuld terug te bezorgen. Uw kopie wordt u dan meteen toegezonden.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons voor meer informatie. Dit kan via e-mail of op het nummer (09) 210 82 10.

Bijlagen

deMarketeer_TLV_website_Banner word lid_111010.jpg
Vind een transporteur of logistieke dienstverlener

TLNplanner_internet_TLV.gif