Transport in Nood

Om u als lid bij de afhandeling van boetes in het buitenland nog beter te kunnen bijstaan, ging TLV op zoek naar een oplossing. Deze zoektocht leidde uiteindelijk tot een samenwerking met Transport in Nood.

Transport in Nood

Transport in Nood heeft zich in de loop der jaren geprofileerd als zijnde dé specialist in het afhandelen van uw internationale boetes. Met haar gespecialiseerd team zorgen zij ervoor dat uw boetes correct afgehandeld worden en dat uw chauffeur spoedig weer op weg kan.

Transport in Nood staat voor 24-uurs assistentie, in het voorschieten van uw boetes in contant geld. Een andere service die men aanbiedt is de buitenlandse vertegenwoordiging op het vlak van de minimumlonen.

Partnership TLV/Transport in Nood

Als TLV-lid kan u  - aan een voordelig tarief  - gebruik maken van een aantal diensten van Transport in Nood:

Buitenlandse boete service

Met deze Buitenlandse boete service heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar ondersteuning bij wegcontroles in het buitenland. Transport in Nood legt contact met de inspecteur in zijn of haar taal en helpt bij de betaling van de boete na een vooruitbetaling van de klant. Transport in Nood kan  - indien gewenst – de boete ook voorschieten. De gespecialiseerde juridische afdeling van TLV staat u bij in de verdere procedure.

TLV E-Knip - Betaalkaart

Met de TLV E-knip betalen uw chauffeurs alle onverwachte kosten in het buitenland zoals verkeersboetes of onverwachte reparatiekosten aan het voertuig.

Minimumloonservice

Met de minimumloonservice regelt u in één keer de vertegenwoordiging van uw bedrijf in een lidstaat of zelfs de hele Europese Unie.

Ledenvoordeel

Als TLV-lid kan u intekenen op individuele diensten van Transport in Nood, of voor een pakketformule kiezen. Afhankelijk van de gekozen formule, kan uw korting oplopen tot wel 33%. Vraag vandaag nog meer info aan.

U heeft een boete? Geef via onderstaande knop uw boete door of bel meteen op het nummer +31 (0)6 43 06 38 66. Onze partner Transport in Nood biedt een 24 uurs service wanneer uw wagen stilstaat en niet verder kan of mag.

 

deMarketeer_TLV_website_Banner word lid_111010.jpg
Vind een transporteur of logistieke dienstverlener

TLNplanner_internet_TLV.gif